x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
infraestructures

El Palau de Gel de Canillo reobre avui les portes

La façana del Palau de Gel de Canillo.

El Palau de Gel de Canillo reobre avui les portes

La façana del Palau de Gel de Canillo.

Actualitzada 06/06/2020 a les 07:16
El Palau de Gel de Canillo reobre avui les seves portes. D’aquesta manera, es pretén acollir els clients amb totes les mesures de seguretat pertinents decretades pel Govern en les diferents fases. No obstant això, no s’obriran totes les infraestructures de les quals disposa el Palau i només es posaran en funcionament, a partir de les nou del matí, la piscina, el gimnàs i el restaurant, mentre que la pista de gel continuarà tancada.
Per tal de garantir les mesures de seguretat, els usuaris caldrà que facin reserva, ja que, al mateix moment només podran coincidir a la piscina sis nedadors, en sessions de 45 minuts, mentre que al gimnàs hi podrà haver quatre persones en tandes de 50 minuts. La piscina infantil romandrà tancada en aquesta fase de reobertura.

Pel que fa al restaurant, no hi ha l’obligatorietat d’haver de fer reserves, però l’aforament estarà restringit seguint les obligacions imposades per l’executiu als establiments de restauració.
Cal destacar que una empresa especialitzada es va encarregar de la desinfecció i la neteja dels espais, mentre que tot el personal ha rebut formació específica per a cada lloc de treball; igualment s’ha posat informació amb l’obligació de portar mascareta.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts