x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
finances

El Grup Crèdit Andorrà entra en l'accionariat del Grup Assegur

Actiu Assegurances compra el 50% d’Assegur Diversos i el banc el 50% d’Assegur Vida
Seu central de Crèdit Andorrà a Andorra la Vella.

El Grup Crèdit Andorrà entra en l'accionariat del Grup Assegur

Seu central de Crèdit Andorrà a Andorra la Vella.

ARXIU
Actualitzada 06/06/2020 a les 06:50
El Grup Crèdit Andorrà ha arribat a un acord per entrar a formar part de l’accionariat del Grup Assegur. L’acord entre les dues companyies referents al mercat assegurador del país permetrà al Grup Crèdit Andorrà reforçar i incrementar el lideratge en el sector de les assegurances de vida i no vida a Andorra, explorar nous avantatges competitius i impulsar el negoci mutu, va indicar ahir en un comunicat de premsa l’entitat bancària.
D’una banda, Actiu Assegurances, entitat participada pel Grup Crèdit Andorrà, adquireix el 50 per cent d’Assegur Diversos, negoci especialitzat en productes de no vida. De l’altra, el banc entra a formar part d’Assegur Vida amb la compra del 50 per cent de les accions, s’especifica en el comunicat de premsa.

El Grup Assegur és un grup referent del mercat assegurador andorrà que, amb una xarxa comercial pròpia i molt dinàmica, creix en les assegurances de diversos, vida risc i automòbil, àmbit de producte on disposa, a més, d’un posicionament i lideratge destacat, amb un 18% de quota de mercat, recorda l’entitat en el comunicat emès ahir a la nit.
L’operació, afegeixen en la nota de premsa, s’emmarca en l’estratègia del grup financer de buscar aliances que garanteixin el creixement futur de manera recurrent, incrementin la capacitat de desenvolupament del negoci assegurador i sumin valor afegit per als clients d’ambdues companyies.

Xavier Cornella, conseller executiu i director general del Grup Crèdit Andorrà, assenyala en el comunicat de premsa que “la nostra aposta pel sector assegurador és estratègica i complementària al negoci bancari”. L’alt responsable de Crèdit Andorrà afegeix que “aquesta operació reforça el nostre objectiu com a grup d’afrontar els reptes de futur amb garanties, ja que consolida encara més la nostra posició en el mercat assegurador i ens permetrà desenvolupar noves oportunitats de creixement futur i de generació de valor afegit per als nostres clients i accionistes”.
Etiquetes
  • #3 Ernest
    (06/06/20 13:36)

    Gràcies per enviar-me notificacions

    Respondre
  • #2 Robert
    (06/06/20 08:51)

    El regulador ho ha autoritzat? El banc blau deu traure foc pels queixals!!!

    Respondre
  • #1 Marc
    (06/06/20 08:24)

    No hi entenc res, Crèdit Andorra no havia fet uns societat fa quatre dies amb una companyia d'assegurances espanyola ?      Si es cert, aquestos socis estaràn contents.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts