x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Finances

El Grup Andbank adquireix el 100% de Degroof Petercam Spain

Actualitzada 05/06/2020 a les 09:31
Andbank Espanya ha adquirit el 100% de les accions del Bank Degroof Petercam Spain, tal com van anunciar ahir les dues entitats. D’aquesta manera, l’entitat bancària del Principat ha fet un nou pas de creixement i consolidació com una gran multinacional del país i la més activa en la seva aposta per créixer a l’exterior. Degroof Petercam compta amb oficines a Madrid, Barcelona, València i Bilbao, i té un equip de 59 persones. Les seves activitats principals són la banca privada i la gestió de patrimonis. Degroof Petercam té presència a Espanya des de l’any 2000 a través de l’adquisició de PrivatBank, entitat que posteriorment es va convertir en Bank Degroof Petercam Spain, SA.
Andbank Espanya, assenyala l’entitat en un comunicat, s’ha convertit en una de les principals referències en el sector de la banca privada a Espanya amb un volum de negoci de prop de 10.600 milions d’euros. L’entitat té una xarxa de 19 centres de banca privada, 129 banquers, 105 agents financers i 60 contractes amb ESI. Aquest acord permet consolidar el seu posicionament en el mercat amb un volum de negoci de 12.000 milions d’euros.

El CEO de Degroof Petercam, Bruno Colmant, va comentar que “després de l’avaluació constant de les nostres activitats, arribem a la conclusió que aquesta decisió estratègica aporta més valor afegit a totes les parts involucrades. Per al seu desenvolupament futur, la nostra filial espanyola mancava de la massa crítica que aconseguirà ara unint forces amb Andbank Espanya”.
El president del Grup Andbank, Manel Cerqueda, va dir que “aquesta operació, que ens posiciona com un actor rellevant en el procés de concentració del sector de la banca privada a Espanya, ens permet incorporar talent, un gran equip de professionals amb qui sumar experiència i qualificació en la gestió de patrimonis”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts