Pandèmia mundial

Cap contagi en les últimes 24 hores

Després d'uns dies d'augment dels casos pel rebrot a Salita, la xifra de persones totals que han contret el virus es manté en els 852

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d'uns dies en què el rebrot al centre sociosanitari de Salita ha fet augmentar els casos totals de coronavirus a Andorra, el Govern ha informat a través de la darrera actualització de les dades epidemiològiques que en les últimes 24 hores no hi ha hagut cap contagi nou. La xifra total de persones que han contret el virus es manté en 852, mente que els actius són 60, tres menys que ahir. Un dels recuperats és un professional de la salut, i només en queden dos afectats per la Covid-19, mentre que ahir eren tres. Fins a 741 persones ja s'han recuperat del coronavirus al país, mentre que 51 no han pogut superar-lo.

Per altra banda, un dels residents de Salita ingressat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell ha estat donat d'alta i ara hi resten 10 pacients ingressats, tots ells a planta.Finalment, Salut ha rebut un total de 70 proves de coronavirus avui, de les quals 68 són negatives i només dues han donat un resultat positiu.

tracking