infraestructures

La reconstrucció dels Serradells no començarà fins l'1 de setembre

Ll’empresa Project ha sol·licitat un peritatge de la batllia per quantificar els danys ocasionats en l’incendi i s'ha ajornat l'inici dels treballs

La reconstrucció dels Serradells no començarà fins l'1 de setembreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha informat avui que la reconstrucció dels Serradells s’iniciarà l’1 de setembre. L’acord amb Locubsa, empresa adjudicatària dels treballs, tenia contemplat iniciar els treballs el pròxim 1 de juliol. Tot i això, Marsol ha explicat que l’empresa PROGEC ha sol·licitat un peritatge de la batllia per quantificar els danys ocasionats en l’incendi, i per aquest motiu la data de l’inici dels treballs s’aplaça al setembre. "Entenem que tenen el dret a la defensa i tothom necessita les seves proves per defensar la seva posició" ha dit Marsol, que ha afegit que "aquest peritatge és bàsicament una quantificació dels danys i es volen assegurar que la indemnització de quatre milions d’euros, en el moment del judici, sigui aquest cost".

Malgrat aquesta decisió, la cònsol ha explicat que els treballs no perillen i que els treballs de reconstrucció es mantenen igualment en 15 mesos. D’aquesta manera, els treballs es preveuen que finalitzin al desembre de 2021.

Reobertura centre esportiu

El comú també ha informat que els usuaris del Centre Esportiu podran utilitzar de nou les instal·lacions el proper 15 de juny després de l'emergència sanitària. Serà en l'horari habitual de les 6.30 h fin les 22.30 h de dilluns a divendres i de 10 h a 14 h i de 16.30 h a 20.30 h els caps de setmana. La mascareta serà d'ús obligatori per a l'interior dels Serradells, on també s'han habilitat uns circuits específics per reduir al màxim els encreuaments entre els usuaris.

tracking