Successos

Govern licita avui el projecte de reconstrucció a Aixirivall

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern licitarà avui els projecte de reconstrucció de la carretera d’Aixirivall després que a la part alta del poble es produïssin unes esquerdes a la calçada i una posterior esllavissada de terra. El cònsol major, Josep Majoral, que ahir es va reunir amb una seixantena de veïns a l’auditori Claror, va explicar al Diari que el projecte que licita avui el Govern té a veure amb l’estudi i la planificació prèvia a la reconstrucció. En aquest sentit, va considerar, “tot i que no n’estic convençut”, que aquest estudi es podria allargar un més i mig o dos abans no es passi als treballs.

El cònsol també va informar que és previst que els tècnics es desplacin a la zona afectada demà a la tarda per poder considerar la reobertura d’un pas alternatiu a la mateixa zona i així evitar que els veïns hagin de fer una volta d’uns 20 quilòmetres per poder arribar a Sant Julià. Tot i això, Majoral va indicar que aquesta decisió tindrà a veure en funció de les pluges que s’esperen avui i demà el matí, que podrien suposar nous desperfectes al terra afectat. Mentrestant, es vigilaran els moviments a la zona i el servei de circulació efectuarà rondes de vigilància.

Amb tot això, la corporació va informar que sortosament no hi havia hagut cap afectació personal, ni es va haver de procedir al desallotjament de cap habitatge.

També el cònsol va recordar que tot i que la carretera és comunal, l’òrgan encarregat del manteniment és el Govern.

Govern licita avui el projecte de reconstrucció a Aixirivall

tracking