x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
detencions

Persecució des del riu Runer fins al túnel d'Envalira

El vehicle ha quedat immobilitzat en punxar-li les rodes els agents

La policia persegueix un cotxe des del riu Runer al túnel d'Envalira

El vehicle ha quedat immobilitzat en punxar-li les rodes els agents

Twitter Policia
Actualitzada 02/06/2020 a les 12:48
Un vehicle Peugeot amb matrícula espanyola va ser aturat, punxant-li les rodes al túnel d’Envalira, després que se saltés el control fronterer al riu Runer i travessés tot el país amb una conducció temerària. La policia va optar per procedir a aturar-lo fora de les zones urbanes per tal d’evitar qualsevol conseqüència. Al tancament de l’edició el cos policial no va poder confirmar per què el cotxe es va saltar els controls.
La policia també va informar de les detencions que va practicar durant la darrera setmana. En aquest sentit, dues persones (una al Pas i l’altra a Sant Julià) van ser detingudes per possessió de drogues, dues mes van ser retingudes per donar positiu en controls d’alcoholèmia, mentre que a la Massana es van fer dues actuacions per conduir amb el carnet retirat. Finalment un home va ser detingut per violència de gènere.
Etiquetes
  • #1 Només cal pensar una mica
    (02/06/20 19:08)

    Aquet tió va entrar així perquè portave algo i segurament ho ha descargat durant la fugida. Ja tenim la droga o el que portes al país, semble mentida que no som capaços ni de parar un vehicle fins l'altra punta del país apunt de sortir per frança alegant que no el van parar fins al tunel per seguretat... va parir quina excusa, hi ha gent que diuen que va pasar a mes de 150kmh per dintre de poblacions, increïble el control policial i no vulgueu amagar que no el vau parar fins l'altra punta de país per seguretat... Quina inseguretat tenim al país.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts