x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
policia

Només 120 grams de marihuana al pis escorcollat a la zona de Ciutat de Valls

L’operació va començar inicialment per les queixes dels veïns a causa de l’excés de soroll
L'edifici al carrer Bonavista de Ciutat de Valls, ahir.

Només 120 grams de marihuana al pis escorcollat a la zona de Ciutat de Valls

L'edifici al carrer Bonavista de Ciutat de Valls, ahir.

Eduard Piera
Actualitzada 02/06/2020 a les 06:38
La macrooperació policial que va tenir lloc diumenge en un pis situat a Ciutat de Valls va acabar en un nyap, amb un botí de 120 grams de marihuana i dues noies detingudes. En cap cas la policia va trobar un quilo de droga en aquest habitatge del carrer Bonavista de Ciutat de Valls, tot i que les primeres informacions que extraoficialment van arribar per filtracions de la policia es referien a un quilo de marihuana i amb expectatives de trobar-me més.
Res d’això, tot va ser pura casualitat. El pis era un nucli de problemes per als veïns de l’edifici, que havien fet múltiples trucades a la policia per queixar-se del soroll en hores intempestives. Un cop més una patrulla es va desplaçar per intentar posar calma i relaxar la ira dels veïns, la majoria persones que treballen també en dies festius i que necessiten descansar de nit.

L’actitud d’una de les noies va aixecar les sospites dels agents, bàsicament pel nerviosisme que no va ser capaç de fingir. És en aquest moment quan els policies van intuir que podien tenir amagat estupefaent en el pis i van procedir a escorcollar les dues joves. A la més jove se li van trobar uns 120 grans de marihuana, mentre que l’altra, amb uns anys més, no portava droga a sobre. Un cop identificades van comprovar que aquesta segona jove havia estat involucrada en l’anomenada operació Dalton, amb vinculació amb el tràfic d’estupefaents. És aquí quan es genera la confusió i els agents policials creuen que poden estar davant un possible cas de venda de droga a gran escala i es comunica que hi havia un quilo, fet totalment incert.
Davant de la possible magnitud de l’operació, que va començar a les set de la tarda, es van mobilitzar més agents de paisà i uniformats, es va controlar l’accés a l’edifici i es va escorcollar minuciosament el pis. Però res, tota la droga estava a la roba de la noia, res més al pis, tot i que també havia transcendit de forma, com sempre extraoficial, que hi podien haver més detencions.

Les dues noies van passar ahir a la tarda a disposició judicial. L’operació Dalton es remunta al 2013. Dels trenta arrestats inicialment, vuit van ingressar al centre penitenciari de la Comella. La resta van quedar lliures després de respondre davant de la batlle instructora. Als empresonats se’ls va imputar, a tots, tràfic de droga. En aquest cas, de cocaïna, que era l’estupefaent contra el qual es va posar en marxa la investigació judicialitzada.
El febrer passat es va donar molta rellevància a la detenció dos residents de 22 i 23 anys després de desmantellar un narcopís situat a Andorra la Vella, que s’utilitzava com a refugi per a menors d’edat fugats. El més curiós és que no es va localitzar ni un gram de droga.
Etiquetes
  • #7 Drogues a tutiplen
    (02/06/20 16:27)

    Andorra sencera olora a cànnabis, i en aquests moments està entrant droga a dojo, exactament igual que en la resta de països europeus, no ni ha res a fer.

    Respondre
  • #6 Laic
    (02/06/20 15:09)

    Tan se val la quantitat. Està prohibit i punt. Però podríeu passar per un parell de bars de Sant Julià .tothom sap que hi passa allà dins però oh sorpresa no hi ha mai cap control. Perquè???

    Respondre
  • #5 Josep B
    (02/06/20 15:07)

    Intents de robatori en locals d'Encamp i xalets, curses nocturnes amb alcohol i velocitat, agresions masclistes desbocades i la policia fent una feina inútil... anem bé...

    Respondre
  • #4 Roc de les Anelletes
    (02/06/20 14:46)

    Tant rebombori peraquesta quantitat?, és exactament el mateix que si publiquessiu una notícia amb aquest titular, " Enxampat un veí d'Escaldes amb una caixa de cervesses a dins del seu domicili".

    Respondre
  • #3 Julia
    (02/06/20 14:23)

    Tant li fa 1 gram com 1 tona. Presó màxima per a un i altre i el mateix temps de treballs socials a la UCA. Només amb fermesa ens traurem aquesta xacra de damunt i qui la permet i tolera.

    Respondre
  • #2 Pepe
    (02/06/20 13:24)

    Hem passat de 1kg a 120gr en 2 dies!! A aquest ritme, divendres era un porro ;-)

    Respondre
  • #1 La denuncia que us va caure
    (02/06/20 10:46)

    Es lo que pasa cuant inventeu coses. Que mala es la tele y el diaris

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts