ACTUALITZACIÓ SANITÀRIA

Vuit pacients malalts reben l'alta mèdica en les últimes 24 hores

Vuit pacients malalts reben l'alta mèdica en les últimes 24 horesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salut va registrar ahir vuit noves recuperacions de malalts contagiats de la Covid-19 que han negativitzat el virus, segons els resultats de les PCR rebudes en les últimes 24 hores. Així doncs, el total d’afectats que han superat la infecció se situa en 692 pacients, dels quals han acudit als serveis assistencials per tenir algun símptoma, i als quals s’han d’afegir els 17 curats d’entre els infectats identificats arran del doble cribratge massiu amb els tests d’anticossos.

Pel que fa a la resta de l’actualització sanitària, la xifra de casos acumulats del recompte general és de 764 amb 21 malalts actius, entre els quals hi ha 6 professionals de la salut i per primera vegades des de fa mesos no hi ha cap efectiu dels cossos especials amb el SARS-CoV-2, segons va informar ahir el Govern. En aquest sentit, la bona evolució de l’epidèmia al país es reflecteix en l’ocupació hospitalària, amb només 4 contagiats ingressats i tots ells a planta, i en el global de defuncions que s’ha estabilitzat en 51 òbits des del 16 de maig.

D’aquesta manera, el total de persones que han patit els efectes del coronavirus s’eleva a 835 si es té en compte els 71 afectats que s’han confirmat per una prova de diagnòstic al virus entre ciutadans que van donar un nivell d’IgM positiva en el cribratge poblacional.

D’altra banda, cal recordar que el Govern ha decretat tres dies de dol nacional a partir de demà en record de les víctimes del coronavirus. Així doncs, es realitzarà un reconeixement a la memòria de les víctimes de la pandèmia i a les seves famílies, que han sofert una pèrdua en unes circumstàncies d’aïllament que els ha impossibilitat l’acomiadament. Per aquest motiu, durant aquest període de dol se suspendrà la celebració dels actes oficials i de caràcter festiu. Les banderes oficials situades a l’exterior dels edificis romandran, durant els tres dies, a mig pal i les banderes interiors lluiran un crespó negre.

tracking