x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Vallnord-Pal Arinsal inicia l'estiu el 27 de juny

L’estació es prepara per a una temporada més curta i sense esdeveniments esportius
Un esportista gaudint del Bike Park, la temporada passada.

Vallnord-Pal Arinsal inicia l'estiu el 27 de juny

Un esportista gaudint del Bike Park, la temporada passada.

VALLNORD-PAL ARINSAL
Actualitzada 30/05/2020 a les 06:22
Vallnord-Pal Arinsal començarà la temporada d’estiu el 27 de juny amb l’obertura del cent per cent de les instal·lacions dels circuits del Bike Park, amb més de 40 quilòmetres disponibles, i del Mountain Park. Així doncs, l’estació tindrà disponibles totes les activitats pensades per a famílies i grups i obrirà cada dia fins al 8 de setembre, tot i que la temporada es donarà per finalitzada el dia 13 d’aquell mes. “Estem treballant amb un calendari reduït, no serà una temporada normal i tancarem més aviat però esperem que sigui una bona temporada. Obrir ja és tota una fita i un repte”, van comentar des del parc.
A causa de l’emergència sanitària, aquest any no hi haurà esdeveniments per tal de seguir amb la línia de seguretat per a tots els clients i treballadors arran de la pandèmia. “La decisió d’anul·lar els esdeveniments ha estat interna i l’hem basat en un tema de seguretat i responsabilitat. En el context actual, qualsevol esdeveniment pot suposar un risc”, van exposar. A més, van remarcar que s’aplicaran els protocols establerts pel Govern a tots els àmbits de l’estació, com telecabines, telecadires, Bike School, Mountain Park i restauració. En aquest sentit, des de l’estació van afirmar que en els restaurants es respectarà la distància i les restriccions del nombre de comensals.

A més, s’habilitarà un circuit d’entrada i sortida en els locals per evitar els encreuaments de persones, es potenciarà el take away i es treballaran les cartes per treure el paper i fer-ho tot digital, tal com va recomanar l’executiu en els protocols per a la restauració. Fins i tot, segons van assegurar, en un futur pròxim la gent podrà fer comandes des del telèfon sense que hi hagi un cambrer per seguir potenciant el distanciament social. Pel que fa a les cabines, van indicar que ja tenen el protocol definit i que treballaran amb un aforament limitat i hi intensificaran les desinfeccions.
Quant a les activitats, tot just s’està estudiant quines són les activitats que podran arrencar, quanta gent pot estar en grup i el protocol de desinfecció. Unes mesures que hauran de tenir llestes d’aquí a 27 dies de cara a aquesta obertura, tot per garantir l’ús de l’estació de forma segura durant la temporada d’estiu. Des de Vallnord-Pal Arinsal van voler destacar que segueixen apostant per la desestacionalització de les seves activitats. I van indicar que aquesta obertura del Bike Park, així com l’obertura de les dues fronteres andorranes a partir de l’1 de juny, se sumen a la tendència positiva del desconfinament generalitzat, provocat per la Covid-19.

 
BOSC AVENTURA ARRECA DILLUNS AMB MESURES DE SEGURETAT
Bosc Aventura, al llac d’Engolasters, obrirà dilluns amb noves mesures de protecció arran de la crisi sanitària. Segons va indicar el responsable de l’activitat, Alexandre Sergeat, es garantirà la distància de seguretat en les cues i en les plataformes i s’atendran grups més reduïts. Així mateix, s’han organitzat circuits giratoris per evitar encreuaments i es facilitarà gel hidroalcohòlic, mascaretes i guants. A més, es desinfectaran mosquetons i politges després de cada ús i els arnesos faran una quarantena de 48 hores.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts