Administració

Ordino reobre dimarts la ludoescola i el centre esportiu

Ordino reobre dimarts la ludoescola i el centre esportiuCOMÚ D'ORDINO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parròquia d’Ordino recuperarà dimarts vinent la normalitat amb la represa dels principals equipaments i els serveis comunals. Un serà el de ludoescola, amb un horari de 7.30 a 9 i de 17 a 20 hores per facilitar a les famílies la tornada a l’escola dels infants. El bus parroquial també recuperarà els horaris habituals i tornaran a ser de pagament les zones blaves i s’abaixaran les barreres dels pàrquings públics. La deixalleria de les Valls del Nord (compartida amb la Massana) reobrirà portes i tornarà la recollida de residus voluminosos dos cops per setmana.

La casa pairal serà l’únic equipament que romandrà tancat per ara tot i que, per compensar-ho, s’habilitarà el jardí exclusiu per a la gent gran amb un aforament limitat a deu persones. El centre esportiu parroquial obrirà parcialment les instal·lacions, que inclouran el gimnàs, la piscina i els vestuaris. Serà amb aforament limitat i amb reserva prèvia obligatòria. L’edifici sociocultural L’Estudi també donarà continuïtat a l’exposició Gent del poble, de Girasol Blanco, que es podrà visitar del 2 al 26 de juny. La biblioteca oferirà servei de préstec amb cita prèvia però la sala de lectura continuarà tancada. El centre de natura de la Cortinada també serà operatiu. Tal com van assenyalar des de la corporació, tots els espais comunals indicaran als usuaris els nous protocols a seguir per garantir la màxima seguretat.

Horts socials

La temporada d’horts socials tira endavant. El comú va efectuar ahir el sorteig de les parcel·les amb l’absència dels padrins. “D’aquesta manera agilitzem al màxim un servei que en circumstàncies normals ja estaria en marxa. Més que mai l’hort pot ser una bona motivació per recuperar a normalitat d’aquest col·lectiu”, va manifestar la cònsol menor de la parròquia, Eva Choy. La corporació ha rebut deu demandes per explotar els horts.

tracking