Sant Julià reobre l'escola bressol dimarts amb 14 infants

El comú ha treballat per donar resposta a les famílies amb nens i nenes majors d'un any matriculats que ho han sol·licitat

Sant Julià reobre l'escola bressol dimarts amb 14 infantsComú Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria també reobrirà de nou les portes de la seva escola bressol el proper dimarts dia 2 de juny, coinicidint amb el desconfinament general. L'Espill obrirà amb un total de 14 infants en el seu primer dia després que la corporació liderada per Josep Majoral hagi treballat per donar resposta a totes les famílies amb nens i nenes majors d'un any matriculats que han sol·licitat el servei.

Dimarts també s'activaran de nou les llars d'infants d'Escaldes-Engordany, amb un total de 28 places en els seus dos centres, i dues educadores per aula. Andorra la Vella, per la seva part, va ser la primera en reobrir la guarderia d'Els Serradells el 18 de maig amb una vintena d'infants, seguida de Canillo i Ordino, el 19 de maig amb una quantitat molt reduïda d'infants, mentre que Encamp ho va fer aquest passat dilluns, tant a la llar del poble com al Pas de la Casa.

tracking