Caçat un cotxe andorrà a Llemotges circulant a 193 quilòmetres per hora

Caçat un cotxe andorrà a Llemotges circulant a 193 quilòmetres per horaGENDARMERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la gendarmeria van detenir dimarts passat un home que circulava amb un vehicle amb matrícula andorrana per una autopista francesa a una velocitat 63 quilòmetres per hora per sobre del límit permès en aquest tipus de via. Cal recordar que a l’Estat veí del nord el límit de velocitat permès a les autopistes és de 130 quilòmetres per hora, vint quilòmetres per hora menys en el cas que la carretera estigui mullada a causa de la pluja. El conductor detingut pels cossos de seguretat francesos, concretament per la patrulla motoritzada de la gendarmeria, circulava a una velocitat de 193 quilòmetres per hora amb un vehicle de la marca Ferrari amb matrícula del Principat per l’autopista A-20, prop de la localitat gal·la de Llemotges.

El cos policial de Bessines-sur-Gartempe, localitat situada al departament francès de l’Alta Viena a la regió de Nova Aquitània, va aturar el conductor i després de notificar-li la infracció comesa va procedir a la retirada del carnet de conduir i a la immobilització del vehicle esportiu d’alta gamma i de gran cilindrada.

Poc després, l’home va ser arrestat per la patrulla motoritzada de la gendarmeria per un delicte contra la seguretat viària per l’excés de velocitat i va haver de comparèixer davant al jutjat penal de Llemotges.

tracking