x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
SALUT

Cap contagi de coronavirus des de la setmana passada

Actualitzada 28/05/2020 a les 06:32
El nombre de casos acumulats de coronavirus al país es manté en 763 des de diumenge de la setmana passada. Així ho va indicar ahir el ministre portaveu, Eric Jover, en roda de premsa diària d’actualització de les dades sanitàries. En aquest sentit, el ministre va concretar que a hores d’ara només n’hi ha 33 que es mantenen en actiu mentre que ja són 679 les persones que s’han recuperat de la malaltia i s’han hagut de lamentar 51 defuncions al Principat.
Tanmateix, Jover va constatar que la incidència del virus entre els professionals de la salut cada vegada és menor i actualment hi ha set sanitaris contagiats, dos menys que dimarts. Pel que fa als cossos especials, la xifra d’efectius infectats per la Covid-19 es manté en una persona.

Respecte a les hospitalitzacions, Jover va concretar que hi ha set persones ingressades a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, una menys que dimarts. D’altra banda, va anunciar que no hi ha cap persona ingressada a la unitat de cures intensives (UCI).
En les últimes 24 hores s’ha rebut el resultat de 190 proves PCR, cinc de les quals han estat positives i les 185 restants, negatives. Jover també va destacar que ahir era l’últim dia de la segona fase del cribratge poblacional i va destacar que “el comportament de la població ha tornat a ser exemplar i l’assistència ha estat altíssima, molt poc inferior a la de la primera onada”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts