x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Medi ambient

Neixen quatre cries d'os bru a l'ecoparc de Naturlandia

Els cadells, fills de l’‘Enciam’ i el ‘Julio’, van néixer al febrer i eleven a set el nombre de plantígrads
Quatre cries d'ós bru a Naturlandia

Quatre cries d'ós bru a Naturlandia

El parc d'animals té des del febrer quatre nous membres, que es troben en perfecte estat, igual que la seva mare, l'Enciam.

Naturlandia
Les cries d'ós bru amb la seva mare, l'Enciam.

Naturlandia dona la benvinguda a quatre cries d'ós bru

Les cries d'ós bru amb la seva mare, l'Enciam.

Naturlandia
Actualitzada 27/05/2020 a les 13:53
Quatre cries d’os bru van néixer el mes de febrer al parc d’animals de Naturlandia. Els quatre cadells van néixer a l’interior d’una cova on la mare, una de les dues femelles del parc, es va retirar durant la hibernació, fins que a principi de maig van sortir del refugi i va ser quan els cuidadors del parc van poder certificar el bon estat de salut i l’evolució positiva dels animals. Aquest és el segon naixement de plantígrads a Naturlandia, i actualment el parc compta amb tres exemplars adults, un mascle i dues femelles, i les quatre cries.
A través d’un comunicat fet públic ahir, Naturlandia explica que el més habitual entre els ossos és que tinguin un o dos cadells, i asseguren que el naixement de quatre exemplars indica la vitalitat del grup i la tasca dels professionals del parc. Els cadells són fills de l’Enciam i el Julio, dos ossos bruns que van arribar a la Rabassa el 2013, quan es va obrir el parc d’animals, procedents del Parque de la Naturaleza Cabárcenoa, a Cantàbria.
  • #8 Winnie the Pooh.
    (27/05/20 13:06)

    Els animals no són plagues ni molèsties, ni trofeus ni recursos econòmics, sinó els legítims habitants d'aquest planeta.
    Per fortuna, una part creixent de la societat és conscient que el problema més greu que tenim és la nostra pèssima relació amb la natura i els animals. Ens quede molt per evolucionar com a societat...

    Respondre
  • #7 karlitos
    (27/05/20 12:44)

    Perque son Osos, tenim una noticia 4 dies al diari, si son els comptes i de la seva transparencia de i gestiò de Naturlandia i del sr Josep Pintat i companya nomes un parell d´hores dura la noticia al diari....No anem be.(curtina de fum )

    Respondre
  • #6 DESPERTA LAUREDIA
    (27/05/20 12:38)

    Que hi diu DESPERTA LAUREDIA ? Estan contents ? Els volen deixar en llibertat ? Els volen vendre ? Com cobren el sou ja estan callats i no diuen ni piu en res. Quina colla. Que canviin de nim : DORM LAUREDIA.

    Respondre
  • #5 Vergonya
    (27/05/20 11:44)

    Vergonya... això és el que sento quan encara tenim un espai com Naturlandia dins d'Andorra. NO té cap sentit aquest parc amb animals tancats a un pais de natura com Andorra. Tanqueu ja aquest parc i que els animals es puguin recuperar al seu entorn natural i geografic.

    Respondre
  • #4 Maria
    (27/05/20 10:06)

    Es una bona notícia pero que els deixin en llibertat si es pot o en un parc natural on puguin viure amb la qualitat de vida que es mereixen no en aquestes condicions tens deplorables. Aquest parc no hauria de tenir animals salvatges no te prou espai i després del que va passar amb el Torb encara mes. Es molt trist i vergonyós! 

    Respondre
  • #3 Circ naturlandia
    (27/05/20 09:13)

    Caspita ! va dir..
    A algú li deu molestar que als comentaris es critiqui aquest parc desfassat i penós.
    A algú li ha molestat que ens posem tristos per que neixin uns pobres ossos a un tancat, que viuran confinats de per vida i segurament se'n farà negoci de vendre'ls.
    A algú li ha molestat que destaquem que el Comú de Sant Julià va qualificar al seu twitter aquests naixements de "l'atracció de l'estiu".

    Poder hauriem de comprar un terreny i tancar-hi als politics que tenim i fer l'atracció de la democracia a Andorra. Politicand o democracialand, el que us sembli més cutre.

    Respondre
  • #2 Joaquim
    (27/05/20 09:10)

    Bé, ara que els sàpiguin mantenir amb vida...

    Respondre
  • #1 Caspita !
    (27/05/20 08:25)

    Han nascut quatre mes? O és la mateixa notícia d'ahir sense els comentaris?

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts