x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

El Govern no fa obligatori l'ús de la mascareta

El cap de Govern, Xavier Espot, ha recordat que per entrar als locals comercials i a la resta d’establiments sí que s'haurà d'utilitzar
El cap de Govern visita l''Stop Lab' d'Escaldes en el darrer dia del cribratge massiu

El cap de Govern visita l''Stop Lab' d'Escaldes en el darrer dia del cribratge massiu

Espot, acompanyat per la cònsol major escaldenca, Rosa Gili, ha parlat amb els voluntaris que han participat en la darrera jornada del test d'anticossos

El cap de Govern ha visitat avui l''Stop Lab' d'Escaldes acompanyat per la cònsol major, Rosa Gili

Xavier Espot

El cap de Govern ha visitat avui l''Stop Lab' d'Escaldes acompanyat per la cònsol major, Rosa Gili

Fernando Galindo
Actualitzada 27/05/2020 a les 21:05
El cap de Govern, Xavier Espot, ha informat aquest matí durant una visita a l''Stop Lab' d'Escaldes-Engordany que de moment no es farà obligatori l'ús de la mascareta. Espot ha assegurat que confia amb "la responsabilitat de la ciutadania" i que malgrat que no es decreti aquesta obligatorietat, ha recordat que per entrar als locals comercials i a la resta d'establiments, sí que serà obligatori. "D'alguna manera ja s'està obligant a la gent a què en faci ús". Tot i això, el cap de Govern ha recordat que la setmana vinent se celebrarà un consell de ministres, en què depenent de l'evolució i el compliment dels primers dies de l'entrada de turistes pel que fa a la frontera nord, es podria canviar d'opinió i imposar-ho per decret llei. 
El Cap de Govern, que aquest matí també ha estat de visita a l''Stop Lab' de Sant Julià de Lòria, també ha explicat que un cop finalitzat el segon cribratge massiu, el comú de la capital deixarà habilitat l'Stop Lab' del Centre de Congressos a partir de la setmana vinent per poder realitzar els tests a aquelles persones que hagin tingut alguna dificultat a l'hora de poder-se fer la prova en alguna de les dues rondes.


Homenatge a la ciutadania

Un grup de 130 motards s'han reunit aquesta tarda davant de l''Stop Lab' d'Escaldes per retre homenatge al personal sanitari i a la població. El grup Andorra Free Bikers ha organitzat la trobada, on també s'ha fet un minut de silenci en memòria de les víctimes i han agraït el comportament de responsabilitat dels ciutadans durant la pandèmia. 
Etiquetes
Veure’n més
49
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts