Andorra la Vella confirma que hi haurà esports d'estius

El comú ha publicat l'edicte per contractar monitors i impulsa una enquesta per adequar l'oferta als horaris laborals dels pares

Andorra la Vella confirma que hi haurà esports d'estiusComú Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella s'està preparant per oferir un nou programa 'Viu l'estiu' amb propostes esportives i de lleure per a infants de 3 a 14 anys entre el 29 de juny i el 7 de setembre. Davant la situació actual i la represa generalitzada de l'activitat econòmica, la capital ha impulsat una enquesta per a les famílies per conèixer les seves necessitats, i d'aquesta manera poder adaptar l'oferta als horaris laborals dels pares. Aquesta enquesta està a la web del comú, així com a les xarxes socials.

Les activitats es dividiran en dos grans blocs, un d'oferta de lleure per a infants de 3 a 7 anys als casals del Llamp i de Santa Coloma, i un altre dels esports d'estiu per a joves de 8 a 14 anys en diferents instal·lacions esportives de la parròquia. Tot plegat s'adequarà a les exigències sanitàries que estableixi el Govern derivades de la Covid-19, tal i com han indicat des del comú. A més, hi haurà torn de matí (de 9 h a 15 h) o bé de tot el dia (fins les 17.30 h), i a més hi haurà l'opció de servei de guarda d'infants fins les 20 h. Les tarifes setmanals seran de 58,60 i 66,26 euros en els torns de matí i de tot el dia, respectivament, i el servei de menjador estarà inclòs en tots els casos. El preu del servei de guarda opcional serà de quatre euros setmanals. Les inscripcions es poden fer fins el 15 de juny a la web del comú.

Per altra banda, el BOPA publica avui l'edicte per contractar monitors per aquestes activitats. També la corporació d'Encamp ha engegat aquesta gestió en el butlletí d'avui, mentre que la Massana ho va fer fa una setmana.

tracking