x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Andorra i França reprenen les converses per la negociació de l'acord d'associació

El secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, s'ha reunit per via telemàtica amb la seva homòloga francesa, Sandrine Gaudin
Un instant de la reunió telemàtica que s'ha mantingut avui.

Reunió entre Andorra i França per l'estat de la negociació de l'acord d'associació amb la UE

Un instant de la reunió telemàtica que s'ha mantingut avui.

SFGA
Actualitzada 26/05/2020 a les 18:55
Tal i com va fer la setmana passada amb el seu homòleg espanyol, el secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, s'ha reunit avui de manera telemàtica amb la seva homòloga francesa, Sandrine Gaudin, per tractar l'estat de les negociacions per l'acord d'associació d'Andorra amb la Unió Europea i compartir les noves prioritats en el marc de la negociació a causa de la repercussió de la crisi sanitària. Riba ha exposat la necessitat d'Andorra d'incorporar en la negociació diferents mecanismes que permetin optar a solucions en cas d'una nova crisi com la viscuda els darrers mesos. En aquest sentit, Gaudin i Riba han compartit la possibilitat que el Principat pugui accedir a instruments de finançament externs en cas de necessitat. Finalment les dues parts han acordat realitzar un seguit de reunions tècniques bilaterals durant els propers mesos per aprofundir en certs aspectes vinculats a la negociació de l'acord d'associació entre Andorra i la UE.
Durant aquestes setmanes Riba està mantenint diferents trobades d'alt nivell per preparar la represa de la negociació entre Andorra i la Unió Europea que iniciarà de manera virtual el proper 10 de juny. A més de les reunions amb els seus homòlegs de França i Espanya, el secretari d'Estat també té previst parlar amb els caps negociadors de Mònaco i San Marino i amb els representants dels coprínceps. També es preveu que es pugui trobar amb el nou cap negociador de la UE, que s'ha de nomenar durant els pròxims dies.
Etiquetes
  • #7 regaloman
    (27/05/20 15:16)

    Consciència va dir..
    si t' an t' agrada ves a viure en un pais membre de la UE . Que no ens enganyin a fer referendum i que decideixi el poble i no els politics

    Respondre
  • #6 Ja em votat?
    (26/05/20 23:27)

    Encara amb negociacions? Pero ja hem fet el referendum? Que negociem doncs? Venem tota la pell per despres no tenir maniobra? O per crear mes carrecs? No en tenim prou? Ara que ens han donat l'esquena? En serio?

    Respondre
  • #5 Robert
    (26/05/20 22:55)

    Ara que hem vist que estem sols!!! Potser negociarem de veritat
    Per cert on son els europeus nats Lopez, Bartumeu, ...???

    Respondre
  • #4 Llest per anar
    (26/05/20 21:24)

    UE = final d'Andorra, un país devastat com les altes regions d'Arieja. La caiguda dels béns immobles, la fi de les botigues, la pujada dels impostos a pagar altres països, la sortida dels residents. És això el que realment vol Andorra?

    Respondre
  • #3 No saps el qué dius!!!!
    (26/05/20 21:11)

    Consciència va dir..
    Un altre càndid que es pensa que la seguretat i la tranquilitat a Andorra son per les muntanyes. Saps que cada any es fan com a mínim 1.200 denegacions d'entrada al país a gent PERILLOSA amb antecedents? Saps que ara, quan algú roba o fa mal a algú i és de fora, el foten a la frontera? Si a la UE i en sis mesos tindràs els carrers plens de purria i als delinqüents els haurem de deixar al carrer quan surtin de la comissaria. Felicitats home! Deus viure molt bé als mons de Yuppie. 

    Respondre
  • #2 Consciència
    (26/05/20 20:06)

    Sí a la UE ja!!!!

    Respondre
  • #1 Pere
    (26/05/20 19:19)

    No a la UE!.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts