La CASS amplia l'horari d'atenció al públic el dilluns

Es mantindrà l'aforament limitat de 16 usuaris a la planta baixa i se seguirà prioritzant els tràmits online i les cites prèvies

El pagament dels ERTO el dia 3 està garantitFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la reobertura de bona part de l'activitat econòmica del país el proper 1 de juny, el Consell d'Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) que s'ha celebrat avui ha acordat ampliar l'horari d'atenció el públic. A partir de dilluns, es tornarà a obrir entre les 8 h i les 16.30 h de dilluns a dijous i entre les 8 h i les 14.45 h els divendres. Amb tot, es mantindrà l'aforament limitat de 16 usuaris a la planta baixa per tal de assegurar les distàncies mínimes de seguretat entre els usuaris i el personal. Tot i això, se seguirà prioritzant els tràmits i la comunicació online i les cites prèvies per evitar excedir aquest aforament.

Per altra banda, el Consell ha aprovat la licitació d'un concurs públic internacional per la contractació d'un sistema informàtic per la gestió integral de l'àrea de persones. L'objectiu és que aquest sistema permeti millorar l'eficàcia i eficiència de l'àrea de gestió de persones de la CASS.

El tercer i darrer punt que s'ha tractat al Consell d'Adminitració de la CASS celebrat avui és la declaració de les cotitzacions dels assalariats que s'acullen a l'article 17 de la llei 5/2020 de prestacions de les persones assalariades. En aquest sentit, i tal i com ha informat avui el Diari, des de la Caixa d'Assegurances han recordat a les empreses que hagin sol·licitat al Departament de Treball la prestació per la suspensió temporal del contracte de treball (ERTO) dels seus assalariats que han d'informar-ho en la seva declaració de cotització del mes de maig. Aquesta declaració es pot realitzar fins el dia 28 d'aquest mes, és a dir fins dijous. La pàgina web de la CASS recull totes les instruccions i passos per poder dur a terme aquesta declaració.

tracking