pandèmia mundial

Emotiu discurs d'un matrimoni que ha superat la Covid-19

La Pilar i el Leocadi, lleidatans residents a El Cedre que porten 40 anys a Andorra, han agraït en un emotiu discurs el tracte i l'ajuda per superar la malaltia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el trasllat dels cinc últims pacients d'El Cedre que encara no han deixat enrere la Covid-19 a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, des del centre sociosanitari van voler celebrar la darrera alta d'una manera especial. La Pilar i el Leocadi, un matrimoni lleidatà que porta més de 40 anys a Andorra, van donar un emotiu discurs en què agraien a tots els doctors, infermers, sanitaris cubans i voluntaris la seva tasca amb la qual han ajudat a molta gent a superar el coronavirus. A més, van explicar la seva impliació amb Andorra i van comentar que "tot el que hem pogut aconseguir ho a la vida hem fet aquí. Us ho agraim a tots vosaltres". Tot plegat lluint un cartell amb el missatge "He guanyat a la Covid-19".

Per acabar el vídeo, els professionals del SAAS van mostrar una sèrie de cartells amb missatges d'ànim. "Solidaritat, implicació, comprensió, unió, companyerisme, recolzament, la superació de les nostres pors, treball en equip,..." són alguns dels missatges que van donar, i acabaven amb un "adéu Covid-19" i "somreiures i abraçades des de la distància".

Emotiu discurs del matrimoni que ha guanyat a la Covid-19

tracking