salut

Els residents allotjats al Fènix comencen a tornar a El Cedre

El Govern va decidir traslladar els pacients del centre sociosanitari afectats per la Covid-19 a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Els 32 residents allotjats al Fènix tornen al CedreSAAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cedre continua recuperant la normalitat i, tal i com va anunciar ahir el Govern, els residents que s'havien instal·lat a l'hotel Fènix han començat a tornar al centre sociosanitari aquest matí de manera esglaonada. Avui ho han fet 14 padrins, mentre que dimecres ho faran els 20 restants. Per contra,els pacients que encara es troben ingressats a El Cedre, afectats per la Covid-19, van ser traslladats ahir a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. En concret, les persones que van canviar el centre sociosanitari per la planta de l’hospital són 5 persones, que s’afegeixen a les dues que ja hi havia i al darrer pacient, que en aquests moments es troba a la Unitat de Cures Intensives. Amb aquest trasllat, a El Cedre només hi resta un pacient que es troba en convalescència.

Pel que fa a la detecció de nous casos, el Govern només va informar ahir d’un nou positiu. Amb aquest, el total de persones que tenen o han passat la malaltia s’eleva a 763. Aquí falta sumar-hi els casos que s’han detectat gràcies al cribratge fet a la població. Dels 763, 59 són casos positius encara actius, mentre que les persones que han superat la Covid-19 són 653. Ahir no es va produir cap defunció, amb la qual cosa el total de persones traspassades a causa del coronavirus continua sent de 51. Quant al personal sanitari, encara en queden 16 que pateixen la malaltia, mentre que en relació als cossos especials, ja només són 2 casos.

tracking