Acte de comiat per a tretze sanitaris cubans que tornen al seu país

Joan Martínez Benazet, Maria Ubach i Josep Maria Pique´ han agraït la tasca als membres de la brigada mèdica desplaçada a Andorra

Acte de comiat per als primers tretze sanitaris cubans que tornen al seu paísSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha realitzat un acte de comiat per a tretze professionals sanitaris de la brigada mèdica cubana que van arribar al país el passat 30 de març i que seran tornaran aquesta setmana al seu país. La celebració ha tingut lloc aquesta tarda a l'hotel on s'han allotjat durant la seva estada i hi han participat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, la titular de la cartera d'Afers Exteriors, Maria Ubach, el director general del SAAS, Josep Maria Piqué, que han agraït la tasca que han realitzat durant els moments més durs de la pandèmia. A més, també hi ha estat present el cònsol general de Cuba a Barcelona, Alain González.

Abans que marxin, però, el Govern ha volgut mostrar-los alguns dels llocs més icònics del Principat amb l'autobús que fa la ruta turística. Els sanitaris cubans han estat aquest matí entre les 9 h i les 13h fent una excursió que els ha portat per llocs com la Casa de la Vall, la zona de l'església de Canillo, el Santuari de Meritxell, o Grau Roig, entre altres indrets. Tant el ministeri de Salut com Afers Exteriors, juntament amb Andorra Turisme, han organitzat aquesta activitat, en la qual s'han seguit les mesures de prevenció escaients, a mode de comiat i amb el qual han pogut conèixer una mica més Andorra.

Una quinzena de sanitaris cubans fan una ruta turística pel país

tracking