x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

El PS demana pels ajuts per desocupació acceptats i denegats

Judith Salazar vol saber el nombre de sol·licituds cursades a partir del 14 de març i des del 20 d'abril, i els motius de les que no s'han validat
Judith Salazar i Pere López, al Consell General

Judith Salazar i Pere López, al Consell General

Judith Salazar i Pere López, al Consell General

Eduard Comellas / Consell General
Actualitzada 24/05/2020 a les 13:04
La consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Judith Salazar, ha tramitat una demanda d’informació per conèixer el nombre de sol·licituds de l’ajut per desocupació involuntària cursades al Departament de Treball des del 14 de març del 2020, així com totes aquelles sol·licituds que s'han denegat i el motiu pel qual no s'han acceptat. A més, la consellera del PS ha demanat les mateixes dades, però amb data del 20 d'abril, per tal de poder fer la comparativa.
En aquest sentit, el Partit Socialdemòcrata ha recordat que recentment va demanar la modificació reglamentària de la prestació de l'atur, que ha de donar resposta a les persones que hagin perdut la feina a conseqüència de la crisi sanitària o no poden trobar feina pel mateix motiu. En aquesta prestació, i a proposta del PS, ara també s'inclouen els treballadors per compte propi, fins ara exclosos del dret a la prestació per desocupació involuntària. Els socialdem`crates han remarcat que veuen necessari fer un seguiment acurat de l'evolució de l'atur al Principat a causa de la crisi derivada per la Covid-19, la qual va provocar un augment "preocupant" dels acomiadaments. 
Etiquetes
  • #1 PSAOS
    (24/05/20 21:52)

    QUE PS-AOS!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts