x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Ferit greu el motorista de l'accident a la Bartra

L'home de 51 anys serà operat d'urgència de dues fractures, una al braç i l'altra a la cama, i està previst que passi a l'UCI aquesta nit
Accident a la zona de la Bartra

Un motorista i un cotxe xoquen a la zona de la Bartra

Accident a la zona de la Bartra

Mobilitat
Actualitzada 23/05/2020 a les 18:46
El conductor de la motocicleta que aquest migdia ha patit un accident en xocar amb un cotxe a la zona de la Bartra pateix dues fractures i està en estat greu, segons ha pogut saber el Diari. L'home de 51 anys s'ha trencat un braç i la cama dreta, sent aquesta darrera la lesió més greu i està sent operat d'urgència. La intervenció durarà diverses hores i aquesta nit passarà a la Unitat de Cures Intensives on s'estarà pendent de la seva evolució arran de la complexitat de l'operació. 
L'accident s'ha produït als volts de les 13.30 hores a la carretera general 2 en sentit sud, concretament a la Bartra, a Encamp. El xoc ha passat per causes que encara es desconeixen i ha obligat al servei de Mobilitat a habilitar un pas alternatiu on els vehicles que viatjaven en direcció sud circulaven pel carril de pujada i els que ho feien en sentit nord havien de passar per dintre la gasolinera que hi ha on ha succeït l'accident. La circulació ja està restablerta, tot i que durant unes hores el trànsit en aquella zona ha estat dens.
Etiquetes
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts