Pandèmia mundial

El cribratge massiu compta amb més de 100.000 tests fets

El cribratge massiu compta amb més de 100.000 tests fets

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cribratge massiu a través dels tests serològics per detectar els anticossos generats pel coronavirus SARS-CoV-2 ja compta amb més de 100.00 proves dutes a terme entre la primera i la segona tanda. El ministre de Finances i portaveu, Eric Jover, va informar ahir en roda de premsa que en la segona volta ja s’han registrat més de 31.800 tests fets,una xifra que, segons va indicar, “demostra que es porta el mateix ritme aproximat que en la primera volta” i que “resulta ser un cribratge molt positiu ”.

Pel que fa a les dades epidemiològiques, el ministre va informar que en aquests moments es registren un total de 762 casos, dels quals ara mateix només hi ha 65 amb el virus actiu, que representen una lleugera disminució respecte al dia anterior, amb set casos menys. A l’hospital es troben dues persones a planta i un únic pacient segueix a la unitat de cures intensives (UCI). Pel que fa al nombre de curats, en total hi ha 646 persones. Jover també va informar que no es va registrar cap altra defunció i per tant el nombre de morts es manté en 51. Quant a les dades de professionals de la salut, en aquests moments consten 16 persones positives, dues menys que el dia anterior, i dels cossos especials també es registren dos casos.

A les residències hi ha un total de vuit casos, quatre d’El Cedre i quatre provinents d’altres geriàtrics, dels quals dues persones estan convalescents.

tracking