Pandèmia mundial

Salut ja ha realitzat més de 100.000 tests

Fins a set persones més s'han recuperat de Covid-19 en les darreres hores i només hi ha 65 malalts actius

Segona volta dels tests d'anticossos a EscaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona volta del cribratge segueix un ritme similar a la primera i en els dies inicials ja s'han realitzat més de 31.800 tests d'anticossos a la població. Sumant aquestes xifres a les de la primera ronda, els tests fets ja superen els 100.000, tal i com ha destacat el ministre Portaveu, Eric Jover, en roda de premsa aquesta tarda, en la qual també ha valorat "molt positivament" el funcionament de la campanya del cribratge.

Per altra banda, les dades epidemiològiques de la Covid-19 a Andorra continuen avançant a bon ritme. Durant les darreres 24 hores no s'ha registrat cap positiu nou, i els casos totals es mantenen en 762, a banda dels 47 detectats arran dels tests d'anticossos massius. A més, s'han recuperat set persones més i ja són un total de 646 curats, per la qual cosa els actius són només 65, dels quals 16 són professionals de la salut i 2 dels cossos especials. El nombre de morts és manté en 51.

A l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell continuen només tres pacients ingressats amb Covid-19, un d'ells a l'UCI. Pel que fa a El Cedre, encara hi ha vuit residents positius, dels quals quatre provinents d'altres centres sociosanitaris.

tracking