Pandèmia mundial

Només tres pacients amb la Covid-19 a l'hospital

Salut ha registrat un nou positiu en les últimes hores i un total de 639 pacients recuperats

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les xifres d'afectació de la Covid-19 arriben a les xifres més baixes des de l'inici de l'epidèmia amb només tres malats ingressats a l'hospital, dos a planta i un a cures intensives amb suport de ventilació mecànica, i tres altes respecte els pacients d'ahir, segons ha anunciat el ministre Eric Jover. Les dades d'avui revelen un nou contagi que eleva a 762 el total de persones que han acudit al metge perquè han tingut símptomes, a més dels 47 positius que s'han de sumar després de ser identificats arran de les proves del cribratge massiu a la població.

El nombre de recuperats creix a 639 afectats que han superat els efectes del coronavirus i el de casos actius baixa en una desena i queda en 72 contagiats, amb dos professionals sanitaris menys que ahir, n'hi ha 18 en total, i dos efectius dels cossos especials. I la tendència de disminució de pacients també es registra a El Cedre que suma un alta més en les últimes hores i manté vuit infectats a la zona Covid habilitada al centre sociosanitari, dels quals quatre provenen d'altres residències.

El ministre Portaveu ha indicat que la segona fase del test d'anticossos es desenvolupa amb normalitat i acumula ja més de 23.500 proves que corresponen al mateix volum dels tres primers dies de la ronda inicial.

Jover ha donat les dades actuals del fons solidari destinat a cobrir despeses de compra de material sanitari i programes d'ajut per a col·lectius vulnerables que s'enfila ja als 2.150.000 euros recollits als comptes del Govern a les diferents entitats bancàries. Aquest global inclou els més de 60.400 euros que s'han recaptat amb l'enviament de 30.200 SMS al telèfon solidari 828 amb la paraula ajuda.

tracking