x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

El Sant Ermengol obrirà les classes de tres nivells de canvi de cicle

Els alumnes de sisè de primària, quart d'ESO i segon de batxillerat podran tornar al centre que no tindrà servei de menjador
Els alumnes del Sant Ermengol tindran classe al matí

El Sant Ermengol obrirà les classes de tres nivells de canvi de cicle

Els alumnes del Sant Ermengol tindran classe al matí

Actualitzada 19/05/2020 a les 18:13
El col·legi Sant Ermengol ha comunicat als pares que oferirà classes presèncials a partir del 2 de juny per als alumnes majors de sis anys i que canvien de cicle, seguint les recomanacions del ministeri d'Educació per obrir voluntàriament els centres després de la baixada de la incidència de l'epidèmia de coronavirus que va obligar a interrompre l'activitat lectiva el 13 de març . Els estudiants de sisè de primària, quart d'ESO i segon de batxillerat podran tornar a les aules només en horari de matí, no hi haurà servei de menjador ni transport escolar, com ha anunciat el Govern.
El centre ha establert un horari de 9 a 13 hores per als alumnes de 6è de primària per seguir els continguts que rebent virtualment i fer orientació i tutories. Per als de 4t de secundària l'horari es fixa de 8.30 a les 13.30 hores, amb les mateixes activitats, i en el cas dels estudiants de segon de batxillerat es treballarà de les 8 a 13.15 hores en classes de repàs i la preparació de la prova d'Evalució del Batxillerat per a l'Accès a la Universitat. Horaris que responen a les pautes del ministeri per fer entrada i sortida esglaonada per evitar la coincidència i l'aglomeració d'alumnes en els mateixos punts de les instal·lacions.

La resta d'escolars del centre educatiu continuaran rebent classes exclusivament virtuals com s'ha fet des de que es va decretar el tancament de les escoles per prevenir contagis de la Covid-19, com ha succeït a la majoria dels països. 
  • #2 Ricard Farrero
    (19/05/20 23:49)

    La gestió d'aquesta crisi, per part de la direcció de l'escola ha estat nefasta!!! 
    Ni clases online (ni suficients, ni adequades). 
    Malauradament, ens heu demostrat que sou un sistema absolutament caducat!!!! I ja no esteu a l'alçada. 
    Govern hauria de verificar que s'esta fent i “apretar” la direcció (i algunes velles glories que nomes esperen la seva jubilació)

    Recomano al diari fer un reportatge de les baixes i els canvis de sistema que hi hauran al inici del proper curs!!! 

    Respondre
  • #1 Aloa
    (19/05/20 19:04)

    Ningú enten que hi ha molts pares que han d anar a treballar i que els nens potser haurien de començar a fer una vida normal?
    Encara ara estan fent protocols quan fa 2 mesos que ja haurien d estar fets.Una vergonya tornem a deixar a la majoria de nens i pares a casa.Ja està bé.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts