x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

La Xina informa que ja disposa de tres vacunes en la fase 2 dels assajos clínics

Pequín ha organitzat 21 projectes de ciència i tecnologia per donar resposta a l’epidèmia
La Xina informa que ja disposa de tres vacunes en la fase 2 dels assajos clínics

La Xina informa que ja disposa de tres vacunes en la fase 2 dels assajos clínics

La Xina informa que ja disposa de tres vacunes en la fase 2 dels assajos clínics

Actualitzada 18/05/2020 a les 06:55
El cap de la Comissió Municipal de Ciència i Tecnologia de Pequín, Xu Qiang, va explicar ahir que hi ha tres vacunes que han entrat a la segona fase d’assajos clínics a la capital xinesa. Xu va destacar que Pequín ha organitzat 21 projectes de ciència i tecnologia per tal de donar resposta a l’epidèmia del nou coronavirus, segons recull l’agència de notícies oficial, Xinhua.
En aquesta línia, Xu va explicar ahir en la roda de premsa diària sobre el coronavirus que cinc productes nous han estat aprovats per fer-ne assajos clínics i tots han ingressat a la fase dos d’estudis clínics.

El pla triennal d’acció per enfortir el sistema de gestió d’emergències per a la seguretat de la salut pública a la capital (2020-2023) inclou, a més de mecanismes per a la prevenció, la pràctica clínica, la investigació científica, el tractament i l’aprovació de projectes d’emergència.
Beijing accelerarà la investigació i el desenvolupament de reactius de diagnòstic, medicaments, vacunes i equipament mèdic. A més a més, la ciutat donarà suport als fabricants de productes farmacèutics i de vacunes per tal de millorar la seva capacitat per a satisfer les comandes, sobretot tenint en compte que hi ha ruptura d’estocs dels equips de protecció i dels reactius per a les proves PCR, ja que hi ha una forta demanda de tots els països.

Així mateix, Beijing millorarà el disseny dels laboratoris de bioseguretat de nivell 3. D’altra banda, la ciutat treballa per reforçar el suport a les noves tecnologies com les macrodades, la intel·ligència artificial, el 5G i la internet de les coses, en la monitorització i les anàlisis epidèmiques, el rastreig, la prevenció, el control i el tractament de virus.
Tot i que des de la Xina arriben notícies esperançadores quant a la vacuna, el microbiòleg José Antonio López Guerrero apuntava que “estem lluny d’aconseguir una vacuna efectiva” i exposava que “es parla molt d’intentar escurçar els terminis per posar una vacuna al mercat, fins i tot, l’Institut Jenner està comentant que potser la tenen a la tardor”. “Em sembla una temeritat, tant de bo m’equivoqui i sigui efectiva. S’ha d’anar amb compte amb el fet d’escurçar molt els terminis de la fase clínica d’una vacuna perquè s’ha de tenir clar que no produeix el més mínim efecte advers”, valorava. D’altra banda, també explicava que les vacunes s’han de posar a persones sanes exposades al virus i s’estudia si s’infecten menys.
Etiquetes
  • #1 karlitos
    (18/05/20 12:33)

    El nou orden mundial es Xina , la globlalizaciò es Xina son els dominan l`economia Mundial, Africa el continent mes pròspero del mond es Xina que la esta construind, NO amb els natius com em temps de les colonias que construia amb la gent dels paisos colonizats i amb la possibilitat de estudiar en univercitats Europeas, Russia i USA...No els treballadors son originats de Xina desplaçando els natius dels respectius paisos, sense possibilitats d´estudi i becas com abans. La prova es que tenim gent europea de raça negra, inclos USA i Rusia.
    Es preocupant perque la tercera guerra mundial vindra contra Xina de USA i Russia perque la seva economía estará subjugada als interessos Xinos i su poder de dominar el mond, economicament i sanitariament.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts