Pandèmia mundial

Dos morts per coronavirus

Un home i una dona que estaven ingressats a l'hospital afectats per la Covid-19 eleven a 51 el total de víctimes

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona que estaven ingressats en l'hospital malalts de la Covid-19 han mort en les últimes hores, el que eleva a 51 el nombre d'òbits per l'epidèmia a Andorra. La dona tenia 77 anys i estava a planta després d'haver passat molts dies intubada a la unitat de cures intensives i se li havia retirat la ventilació però el contagi l'havia provocat greus danys dels que no s'ha pogut recuperar. I l'home tenia 75 anys i portava més de quaranta dies a l'UCI amb importants afeccions pulmonars.

L'actualització de dades indica que no hi ha cap positiu nou, es mantenen els 761 des de dijous, i augmenten les recuperacions fins a 615 persones, onze més que ahir, segons les xifres publicades per Salut que es deriven del resultat de 249 PCR amb només una que correspon a un pacient ja diagnosticat que encara no ha negativitzat el coronavirus. El total d'actius baixa del centenar fins a 95 casos, que inclouen 22 professionals sanitaris i dos integrants de cossos especials.

L'hospital registra les xifres més baixes d'ingressos des de l'inici de la pandèmia amb nou persones al centre i només una a cures intensives amb ventilació. I la bona evolució de les dades es reflecteix en la millora de la situació a El Cedre on avui hi ha 13 afectats per SARS-CoV-2, cinc menys dels que hi havia ahir. Set dels malalts pertanyen a altres dues residències i tres estan en fase de convalescència.

tracking