TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El volum de negoci del Banco Alcalá creix un 12,4% el 2019

La filial espanyola de Crèdit Andorrà assoleix un benefici de 231.000 euros

El volum de negoci del Banco Alcalá creix un 12,4% el 2019ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Banco Alcalá, la filial espanyola de Crèdit Andorrà especialitzada en banca privada, va aconseguir uns guanys de 231.000 euros al tancament del 2019. Amb aquest balanç, l’entitat va aconseguir retrobar el camí cap als beneficis després d'haver registrat pèrdues durant el 2018. Durant l’exercici passat, l’entitat va tenir un increment del volum de negoci d'un 12,4% fins a arribar als 2.204 milions en un any de creixement de tots els negocis de banca privada al país veí.

Marcos Ojeda, director general de Banco Alcalá, va valorar que “els resultats del 2019 reforcen el nostre model de negoci, en el qual donem prioritat a l’optimització de tots els processos per oferir el millor servei especialitzat als nostres clients, amb una oferta diferencial i completament especialitzada. A més, estem treballant de forma molt intensa per impulsar la digitalització i la innovació tecnològica”, segons informa Crèdit Andorrà en un comunicat, on s'afegeix que l'entitat treballa "de forma molt intensa per impulsar la digitalització i la innovació tecnològica”.

A més, expressaven que l’entitat “focalitza els seus esforços en una aposta per continuar el camí de l’especialització en productes i serveis diferencials als clients”. Banco Alcalá té oficines a Madrid, Barcelona i València, on ja gestiona més de 250 milions d’euros des de la seva obertura l’any 2017 i ha experimentat un increment a la plantilla fins als 80 professionals actuals.

El Grup Crèdit Andorrà va tancar l’exercici de l’any 2019 amb un volum de negoci de 17.064 milions d’euros, un 10,51% més que el 2018.

tracking