Represa de l'activitat

L'Aravell Golf reobre les portes sense l'activitat dels andorrans

L'Aravell Golf reobre les portes sense l'activitat dels andorransC. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Aravell Golf&Country Club, l’únic camp lleidatà situat a la regió sanitària de l’Alt Pirineu i l’Aran, on la població es regeix per les mesures de la desescalada de la fase 1, va iniciar ahir l’activitat després de dos mesos de parada sense la presència dels andorrans, que representen el 95% dels 240 socis amb els quals compta l’entitat, segons va assegurar la seva directora, Beatriz Cantero. D’aquesta manera, fins que l’Estat espanyol no permeti la reobertura de les fronteres i possibiliti la mobilitat entre l’Alt Urgell i el Principat, l’activitat en aquest camp de golf quedarà molt limitada.

Ahir es van estrenar al camp 12 jugadors i la resta de la setmana preveuen una ocupació similar. “Estem molt contents de tornar a poc a poc a la normalitat però també creiem que és una llàstima no poder comptar amb els nostres socis andorrans”, perquè el golf “és un dels pocs esports en els quals és més fàcil complir la distància social de seguretat”, va concloure Cantero.

Com a la resta d’activitats, s’han de seguir una sèrie de protocols de seguretat en matèria de distanciament social. En aquest sentit, els jugadors han de reservar tant l’hora per accedir al camp com el lloguer del material, ja sigui via e-mail, telèfon o bé WhatsApp, i el pagament, sempre, a través de targeta de crèdit o a compte del soci. Amb relació amb aquesta qüestió, Cantero va explicar ahir que no està permesa l’entrada dels socis dins de les instal·lacions i que la casa club romandrà tancada, per la qual cosa els jugadors han de venir ja vestits per al joc. “Hem hagut de dissenyar unes tapes perquè la bola no entri en el clot i el jugador no hagi de manipular així les banderes”, va apuntar la directora del club.

tracking