x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

El PS proposa un “ajut directe” pels autònoms sense ingressos des de març

Els socialdemòcrates presenten una proposició de llei per fer compatible la prestació amb la reducció o suspensió de la cotització
El president del grup socialdemòcrata, Pere López

El PS proposa un “ajut directe” pels autònoms sense ingressos des de març

El president del grup socialdemòcrata, Pere López

Adrià Esteban
Actualitzada 11/05/2020 a les 13:06
El president del grup parlamentari del PS, Pere López, ha anunciat aquest matí que la seva formació presentarà una proposició de llei perquè els autònoms que han vist aturada la seva activitat des del passat 14 de març puguin rebre “un ajut directe” amb caràcter retroactiu. Aquesta proposta modificaria el contingut de la segona llei òmnibus i afectaria a tots aquells treballadors per compte propi que no han generat cap ingrés des de l’aturada de l’inici de l’emergència sanitària.
Una de les mesures més importants que recull el text legislatiu és que la mesura permetria que els autònoms poguessin veure garantir el 60% de la seva base de cotització, que equivaldria a 1.283,25 euros. Segons els càlculs de López, l’impacte econòmic d’aquesta acció suposaria un cost diferencial d’1,1 milions d’euros per a les arques públiques. D’altra banda, el dirigent socialdemòcrata ha posat de relleu que la proposició eliminaria la “incompatibilitat” de l’actual llei per poder acollir-se a aquest ajut i alhora adherir-se a la reducció o a la suspensió de la cotització. “Demanem al Govern que rectifiqui la política errònia. Estan escanyant la majoria d’autònoms”, ha sentenciat López.
Etiquetes
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts