Detingut un jove de 19 anys per amenaçar un noi amb un ganivet

La policia ha detectat mig centenar de casos d'extorsió sexual per Internet durant el confinament

La policia adverteix sobre la suplantació de pàgines web d'entitats bancàries

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un noi de 19 anys va ser detingut el passat divendres a la nit després que la policia fos requerida en un carrer de la Massana per una alteració de l'ordre públic entre dos grups de persones. Quan una patrulla es va personar al lloc dels incidents, només van trobar una de les parts, les quals els hi va manifestar que hi va haver una forta discussió "per temes banals" i l'arrestat va esgrimir un ganivet i va amenaçar un dels nois del grup controlat amb l'arma blanca. El jove està acusat dels delictes contra la llibertat i seguretat col·lectiva.

El mateix divendres també es va presentar una denuncia per una presumpta agressió i amenaces d'un home de 39 anys. La víctima va dir que havia estat objecte d'un cop de casc de motocicleta a la zona del nas que li hauria produït una fractura als ossos propis. A més, va assegurar que havia rebut amenaces per part de la persona denunciada. Dos dies després, el presumpte autor va ser detingut una vegada va ser localitzat i se'l va acusar dels delictes contra la llibertat i la integritat física.

Aquestes són dues de les onze detencions que es van produir durant la setmana passada, entre les quals també hi són els quatre nois detectats a Juberri amb tres quilograms de marihuana, així com l'home de 41 anys que va intentar atropellar una persona per desavinences personals.També hi ha una noia de 25 anys no resident al país que després que la policia fos requerida en un domicili de la capital per un tema de sorolls, es va comprovar que tenia una ordre d'expulsió governativa del Principat.

Entre els arrestats també hi ha un home de 47 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic. En aquest cas, se'l va detenir en un domicili d'Escaldes-Engordany després de constatar que havia agredit la parella. Les altres dues detencions corresponen a un noi de 25 anys que va conduir amb una taxa d'1,40 g/l i va estar implicat en un accident amb danys materials a les 5 h de la matinada del dissabte al diumenge, i un no resident de 26 anys que va crebantar una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Uns 50 casos d'extorsió sexual

Per altra banda, la Policia ha informat a través de Twitter que des que va començar el confinament s'han produït una cinquantena de "sextorsions". "Ciberpatrullem a diari però la millor garantia de la teva seguretat ets tu mateix", ha indicat el cos d'ordre en la piulada, en la qual ha afegit que "no piquis,desconfia de perfils massa afectuosos. Si dubtes, contacta".

tracking