TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Expulsat del cos un bander per fer caça furtiva

L'agent va abatre un cabirol que no tenia assignat i va ser controlat pels companys

Els banders es formen sobre la gestió de l'os

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un bander que estava en període de prova a pocs dies de consolidar la plaça va ser controlat pels companys després d'abatre un cabirol mascle en un moment fora de la temporada de caça i sense disposar de la corresponent autorització. La investigació es va fer el mateix dia que va matar l'animal, el29 de febrer passat a la Solana d’Andorra, a la vall del Riu de Sant Josep i Goter on van localitzar l'agent fora de servei, segons ha precisat el Govern. Des de l'executiu s'ha detallat que l'agent va reconèixer els fets uns dies més tard i se li va obrir un atestat per la infracció per caçar fora del període fixat que està considerada com infracció "administrativa molt greu, castigada amb multa de 3.000 euros, la suspensió de la llicència de caça i la inhabilitació per obtenir-la durant tres anys" i actualment el procés sancionador "es troba en resolució ferma dels fets" que el bander va cometre sol amb la particularitat que ja tenia antecedents per irregularitats en matèria de caça.

La infracció comesa va suposar quela direcció del Cos va emetre "un informe desfavorable" el 3 de març, segons ha informat Govern, que es va adreçar a la secretaria d’Estat de la Funció Pública i on s'al·legava "manca d’aptituds i adaptació del funcionari en relació al lloc de treball en període de prova". Funció Pública va validar l’informe i juntament amb el director de Banders van comunicar a l'agent que no havia superat el període de prova i que quedava acomiadat de l’administració pública i deixava de ser membre del cos de banders.

tracking