Andbank Espanya aconsegueix un benefici rècord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andbank Espanya, entitat especialitzada en la banca privada i filial a l’estat veí d’Andbank, va tancar el 2019 amb un benefici de 10,9 milions d’euros, que suposa un increment del 38% respecte al balanç de l’exercici anterior. A més a més, aquesta xifra suposa el rècord de beneficis de l’entitat.

Segons Carlos Aso, conseller delegat d’Andbank Espanya, “aquesta és la primera vegada que superem el llindar dels 10.000 milions d’euros en volum de negoci, la qual cosa ens situa en una posició sòlida per afrontar l’escenari econòmic del 2020, que no hi ha dubte que serà complex”. Una de les claus de l’èxit de la gestió d’Andbank Espanya el 2019 va ser la seva aposta per proposar als clients productes d’inversió alternativa.

Així doncs, l’entitat, segons el propi balanç, compta amb més de 600 milions d’euros invertits en projectes d’economia real, fet que permet que els seus clients puguin diversificar les inversions. Entre aquestes hi ha fons que inverteixen en negocis patrimonialistes com infraestructures, immobiliari o energies renovables, o en altres oportunitats del mercat com, per exemple, fons de venture capital, private equity o operacions del mercat en les quals l’entitat veu oportunitat de negoci com serien sortides a borsa o ampliacions de capital de societats existents. Per fer aquesta feina, l’entitat compta amb un total de 19 centres de banca privada, 129 banquers i un total de 109 agents financers.

tracking