INFRAESTRUCTURES

L'executiu preveu que l'aeroport de la Seu incentivi el turisme

El Govern confia que l'entrada en funcionament del sistema amb GPS i l'acollida de vols comercials faci que la recuperació econòmica sigui més ràpida després de la crisi sanitària

L'aeroport de la seu serà el primer d'Espanya amb sistema GPSFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern confia que l'entrada en funcionament de les noves mesures a l'aeroport d'Andorra-la Seu, que serà el primer d'Espanya en fer aproximacions exclusivament amb GPS i acollirà vols comercials, servirà per atraure turisme al país. Elministreportaveu, Eric Jover,haagraïta l'executiu espanyol que hagi complert el calendari previst tot i els efectes de la crisi sanitària i ha destacat que la setmana que ve, el titular de Presidència, Economia i Empresa, JordiGallardo, donarà més detalls sobre aquest tema. Jover ha celebrat la notícia perquè "s'esperava des de feina molt temps" i ha afirmat que l'executiu creu que la infraestructura serà un incentiu per fer venir turistes una vegada finalitzi la situació de crisi sanitària, ja que potenciarà l'arribada d'aquests i farà més ràpida la recuperació econòmica.

El govern espanyol ha donat l'autorització aquesta setmana perquè l'aeroport pugui començar a acollir vols comercials després que s'hagin validat les proves pertinents. Gràcies a aquesta nova maniobra instrumental, es podrà oferir una major regularitat en les condicions d’operació i, per tant, augmentarà el seu atractiu comercial.

tracking