Molines Patrimonis adjudica unes obres al Tarter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Molines Patrimonis va adjudicar divendres passat els treballs de la segona fase de la urbanització del Prat del Portal, a la zona del Tarter, i espera poder començar a treballar “quan la situació epidemiològica sigui satisfactòria” per tal de “reactivar l’economia com abans millor”. Tal com es va detallar per part de l’empresa, la segona fase dels treballs consistirà en la canalització de dos torrents cap al riu i la realització de la “instal·lació de tots els subministres, així com la construcció de voreres, col·locació de fanals, papereres, zona d’escombraries i l’asfaltat”. Tot plegat és la continuació de la primera fase, que es va realitzar entre el juliol i el novembre de l’any passat i que “va consistir bàsicament en treballs de canalització del riu”.

Molines Patrimonis va recordar a través d’un comunicat que també va haver de tancar els despatxos per culpa de la crisi sanitària, però que gràcies a poder treballar de forma telemàtica, “l’activitat no s’ha aturat en cap moment” i s’ha pogut enllestir “l’adjudicació dels treballs” abans de l’esperat.

L’objectiu que es marca la constructora és començar la segona fase al més aviat possible, tot i que ara per ara la previsió és “reiniciar l’activitat a principi de maig”. No obstant això, els representants de l’empresa recorden que “el més important no són els treballs de la segona fase”, sinó que “puguem reactivar l’economia i siguem capaços d’animar el sector a curt termini”.

tracking