x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
afers exteriors

El trasllat en vol dels sanitaris cubans ha costat 20.000 euros

El Govern va fer públic el passat dimecres, a través d’un edicte al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), que el trasllat en avió d’anada i tornada dels trenta-nou professionals sanitaris provinents de Cuba ha suposat un cost de 19.811,60 euros per a les arques públiques
Els sanitaris cubans en arribar al país.

El trasllat en vol dels sanitaris cubans ha costat 20.000 euro

Els sanitaris cubans en arribar al país.

Fernando Galindo
Actualitzada 17/04/2020 a les 09:31
El Govern va fer públic el passat dimecres, a través d’un edicte al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), que el trasllat en avió d’anada i tornada dels trenta-nou professionals sanitaris provinents de Cuba ha suposat un cost de 19.811,60 euros per a les arques públiques.
L’adjudicació es va dur a terme de forma directa a la companyia aèria Iberia amb motiu de l’emergència sanitària de la Covid-19. En aquest sentit, dins del còmput de les despeses no està inclòs el trasllat en autocar de Madrid a Andorra la Vella que va tenir lloc el 29 de març.

Així mateix, tant el Govern com les autoritats cubanes no han ofert cap informació respecte al contingut del conveni econòmic signat entre ambdós països. Sobre aquesta qüestió, l’única referència la va donar el ministre portaveu, Eric Jover, que va assegurar que la família Sirkia es faria càrrec de les despeses generades per l’estada dels 39 sanitaris cubans, entre metges i infermers, allotjats en un hotel d’Escaldes-Engordany.
El Govern va demanar l’ajut a l’estat Cubà en previsió que la crisi sanitària del coronavirus afectés molt més del que finalment ha passat als sanitaris del Principat. La seva estada, sinó hi ha un rebrot, permetrà donar descans als treballadors del SAAS.
Etiquetes
  • #7 mark
    (18/04/20 03:20)

    Reynaldo va dir..
    Verguenza debia darteba ti haciendo politiqueria con la vida en riesgo de los demas.Estoy seguro que si tu madre un dia entre la vida y la muerte tuviera que escoger a un medico cubano o morir sin atención, en ese momento te importaria poco la politica y si rn rse caso fueras capaz de dejar morir a tu madre, pues que pena, porque la mayoria de las personas no son asi y andarias por el mundo siendo un miserable repudiadiado y apartado por todos.Por suerte Andorra es un pais de hombres y mujeres con mejores cualidades a las tuyas.Preocupate tu por apoyar con dinero o con gestión a ese pueblo de Andorra y deja de criticar si no eres capaz de hacer algo por ellos.

    Respondre
  • #6 Reynaldo
    (17/04/20 22:57)

    Vergüenza de una Democracia como el Principado de Andorra utiliza trabajo de mrdicos Cubanos que es trabajo ESCLAVO. VERGUENZA ANDORRA

    Respondre
  • #5 Gerard
    (17/04/20 21:40)

  • #4 Walter Burns
    (17/04/20 17:24)

    Prat va dir..
    No, 507€ per anar i tornar de Cuba. Igual la notícia seria això, no?

    Respondre
  • #3 xavier
    (17/04/20 11:46)

    I portarlos d'un pais mes proper no era possible ?

    Respondre
  • #2 Prat
    (17/04/20 10:21)

    €507 per bitllet. Nice price !!

    Respondre
  • #1 Aixi verifica Andorra els treballadors públics
    (17/04/20 09:46)

    Ja feia mala espina tanta bata a tot hora jajajaj, ZAS EN TODA LA BOCA!!!!

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts