x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Més de 3.000 empreses demanen la reducció de la factura de la llum

La demanda diària d'electricitat aquest mes d'abril es situa per sota del 30%, una tendència que FEDA preveu que es mantingui durant les mesures excepcionals decretades per Govern
Actualitzada 16/04/2020 a les 09:55
Un total de 3.007 empreses i autònoms s’han acollit a les reduccions de la factura de la llum fins al passat 10 d'abril, un volum que representa aproximadament la meitat de les empreses del país, les quals han hagut de reduir o frenar l'activitat del seu negoci a causa de l'actual crisi sanitària. FEDA ho ha indicat així aquest matí en un comunicat, on ha detallat que el 77% d'elles es beneficiarà de l’exempció total de la factura i el 23% restant de la reducció del 80%. Quant a la tipologia de les empreses, 104 empreses són de gran consum i 2.153 són petits negocis i autònoms, als quals FEDA els ofereix la possibilitat d’ajornar o fraccionar el pagament de les factures de l’electricitat fins a 12 mesos sense interessos. Durant aquest període, s’han rebut 46 sol·licituds de fraccionament de les factures i 400 demandes d’ajornament.
Quan a l’evolució de la demanda diària respecte a l’any 2019, la xifra continua estant aquest mes d’abril per sota del 30%, una tendència que es pot preveure que es mantindrà mentre durin les mesures excepcionals decretades pel Govern.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts