TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Majoral aposta per la transparència informativa

En resposta a una promesa electoral, el comú publica un butlletí trimestral amb la feina feta

Majoral aposta per la transparència informativaCOMÚ DE SANT JULIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria va publicar ahir la primera edició del butlletí digital El Comú amb tu, des d’on l’administració que encapçala Josep Majoral vol fer arribar l’actualitat de la parròquia als ciutadans per via telemàtica. Cal recordar que l’elaboració d’aquest mitjà informatiu és una de les promeses electorals d’Unió Laurediana durant les comunals passades que ara es veu acomplerta.

El butlletí tindrà una periodicitat trimestral i en el seu interior els veïns hi trobaran les tasques i les iniciatives que s’han emprès des de la corporació. En aquest sentit, fonts comunals van destacar que “s’emmarca dins la transparència informativa i que vol ser una porta oberta del comú envers la ciutadania”.

En aquesta primera edició, tot allò relacionat amb el coronavirus centra les setze pàgines amb les quals compta el document i s’hi parla de les diferents mesures que s’estan emprenent per tal de fer front a la pandèmia que ataca tot el país.

A més a més, el butlletí està estructurat en quatre grans apartats: obres, manteniment, cultura i esports. En la seva obertura, el cònsol major de la parròquia, Josep Majoral, s’adreçà a la població i fa una reflexió entorn de les conseqüències provocades per la crisi del coronavirus, i afirma que, “malauradament, la crisi de la Covid-19 ha suposat un fre per a tota l’activitat i a hores d’ara és aventurat avançar quan tornarà tot a la normalitat. El que és segur és que l’afectació econòmica deguda a l’aturada del país serà de proporcions considerables”.

A banda de les conseqüències i de les accions provocades per la pandèmia, el comú també informà de les diferents obres que s’han o s’estan realitzant, com també de l’asseguració del ter-reny de la Portalada, o la bifurcació de l’accés a Nagol. De la mateixa manera, es destaquen les diferents iniciatives socials i solidàries empreses per l’administració, així com les trobades protocol·làries i les activitats tant culturals com esportives. Els diferents números que puguin sortir apareixeran penjats a la web del comú.

tracking