x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

El metge cubà infectat dona negatiu a dues proves de coronavirus

Joan Martínez Benazet ha explicat que es farà una nova analítica a tot el grup confinat i si no tenen el virus s'incorporaran a treballar a l'hospital
Els sanitaris cubans visiten l'hospital per iniciar la formació.

Els 39 sanitaris cubans inicien la formació

Els sanitaris cubans seran sotmesos a una nova prova de coronavirus

Fernando Galindo
Actualitzada 05/04/2020 a les 14:50
El metge cubà especialista en cures intensives que va donar positiu al coronavirus en l'analítiques que se li va fer dilluns passat ha estat sotmès ja a dues noves PCR i en les dues ha donat un resultat negatiu el que indica que "estava al final del procés de la malaltia" que ha patit amb uns símptomes molt lleus, ha manifestat el ministre de Salut en la compareixença d'avui. Joan Martínez Benazet ha declarat que es tracta d'una bona notícia i ha assenyalat que es farà un nou test a tot el grup de 11 metges i 27 infermeres que van arribar des de l'illa caribenya i que estan confinats pel contacte amb el company i si el resultat és negatiu es podran incorporar a treballar a l'hospital. I ha ressaltat que aquests sanitaris podran rellevar tots els que hi ha atenent els pacients amb coronavirus perquè tot i que els serveis no estan col·lapsats i no falta personal esgota molt treballar amb les mesures de protecció que han de portar perquè són incòmodes, se sua molt i a més ha precisat que es perd temps havent-se de posar tots aquests elements per evitar els contagis.
El ministre ha agraït la feina de tots els professionals de tots els sectors que estan atenent els afectats per l'epidèmia i als de tots els sectors bàsics que estan actius en aquesta situació d'emergència sanitària. I ha informat que tots els membres del Govern que estan infectats per la Covid-19 "estan molt bé i s'estan recuperant" i ha comentat que a ell mateix li faran dimarts o dimecres un test de la malaltia i un altre probablement divendres i si dona negatiu al coronavirus es podrà començar a moure i desplaçar-se al ministeri si és necessari. Joan Martínez Benazet ha indicat que així podrà recuperar el seu gos, que el té un amic des del confinament, i sortir a passejar-lo, aportant un toc informal a la roda de premsa de Diumenge de Rams.
  • #6 Fiabilitat
    (05/04/20 20:54)

    Volen fer testos a tota la població perfecte. Però quina fiabilitat ho ha? Primer dona positiu després no. Que ens passarà a nosaltres amb aquesta poca fiabilitat. 

    Respondre
  • #5 Gabriel
    (05/04/20 19:37)

    Seran ja 3 tests; i el meu ?
    Nose que fan aquets gastan

    Respondre
  • #4 G
    (05/04/20 17:56)

  • #3 Paseitooo
    (05/04/20 17:08)

    Avui n'hi havien 3 d passeig per Carlemnay!!!
    No haurien d'estar confinats???

    Respondre
  • #2 Respostes
    (05/04/20 16:58)

    Quant han costat al Govern d'Andorra el servei d'aquests "voluntaris"? Quant pagarà el Govern d'Andorra a Cuba pels serveis prestats d'aquests "voluntaris"....? Encara estic esperant les respostes a aquestes preguntes del Cap de Govern, que es dedica a fer discursets per a nens i a intervinir en la ràdio britànica per explicar com fa front Andorra a l'epidèmia.

    Respondre
  • #1 Tonet
    (05/04/20 15:18)

    La medicina cubana és l'exercici més pròxim a l'esclavitud en el segle XXI. Quant cobren aquests metges? Quant costen? Financem una de les pitjors dictadures del darrer segle i que ha franquiciat l'estat del terror a diversos altres països?

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts