x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
legislació

Govern aplicarà l'estat d'alarma si s'incompleix el confinament

El ministre Benazet, en la roda de premsa d'ahir.

Govern aplicarà l'estat d'alarma si s'incompleix el confinament

El ministre Benazet, en la roda de premsa d'ahir.

SFG
Actualitzada 04/04/2020 a les 06:57
El Govern no descarta aplicar l’estat d’alarma vist que s’ha detectat un relaxament en part de la ciutadania a l’hora de complir el confinament i el distanciament social. El ministre portaveu, Eric Jover, va assegurar en roda de premsa que a partir d’avui hi haurà més presència per part del cos policial al territori i que l’executiu farà una avaluació del desenvolupament d’aquest cap de setmana, per decidir si cal aplicar més mesures restrictives. En aquest sentit, el ministe de Salut, Joan Martínez Benazet, també en compareixença als mitjans, va informar que “no es dubtarà en cap moment d’avançar amb les restriccions que siguin necessàries” si es repetien episodis com els viscuts fa uns dies amb “aglomeracions” durant les compres de primera necessitat o també la detecció en alguns punts del país, amb persones passejant sense prendre cap precaució.
El responsable de Salut una vegada més va recordar que era necessari complir amb el confinament per “poder fer front al virus”. En aquesta línia, el ministre portaveu va assegurar que s’havia notat un increment de la mobilitat i que l’augment del cos policial “és perquè es recordi a la gent que ha de tenir responsabilitat”. I va remarcar que “cal reduir la mobilitat i cal no socialitzar”. També Jover va informar que l’estat d’alarma, que permet aplicar sancions, està sobre la taula, tot i que entenen que suposaria la pèrdua d’alguns drets de llibertat a la ciutadania.

Martínez Benazet va demanar que la gent compleixi amb les normes de seguretat i de distanciament a l’hora de realitzar les compres, tot i que va al·legar que “segurament els fets ocorreguts en els darrers dies són fets puntuals perquè la gent va sortir a cobrar el salari i a comprar”. A més, va assegurar que la gran part de la població està respectant les directrius del Govern, i que és un fet evidencial, ja que està evitant que hi hagi un col·lapse en el sistema sanitari.
Etiquetes
  • #3 ayayay
    (04/04/20 20:42)

    Avui a Ordino, en 20 min, 72 cotxes, amb dos o mes ocupants. Els tontos ens ho mirem des de la finestra.

    Respondre
  • #2 Acostumats
    (04/04/20 19:06)

    És una forma de censura subliminal utilitzada habitualment pel rotatiu.

    Respondre
  • #1 vergonya
    (04/04/20 11:58)

    tots els comentaris d'ahi eliminats, molt be molt be......

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts