MOBILITAT

Aparatós accident d'un turisme que acaba bolcat al vial de FEDA

El conductor, resident de 55 anys, va presentar marejos i va rebre l’alta mèdica posteriorment

Aparatós accident d'un turisme que acaba bolcat al vial de FEDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor, resident de 55 anys, va resultar ahir ferit de caràcter lleu després que el seu turisme, un Seat Ibiza amb matrícula andorrana, bolqués de forma espectacular a la calçada, concretament a la carretera general 2, entre l’edifici de FEDA i l’hotel Tropical d’Escaldes-Engordany. En el moment del sinistre, pels volts de les sis de la tarda, la calçada estava humida fruit de la pluja.

L’individu, que viatjava sol, va presentar certs marejos després de l’accident i va haver de ser evacuat en ambulància fins a l’hospital, on va rebre l’alta mèdica un parell d’hores més tard.

Aquest és el primer accident rellevant a la xarxa viària andorrana després que des de Mobilitat s’insistís en la necessitat d’utilitzar el vehicle només per als trajectes imprescindibles, ja que un eventual accident comporta el desplegament dels minvats recursos policials. Tot i no haver decretat l’estat d’alarma, la mobilitat al Principat està restringida per a aquelles persones que per motius laborals hagin de fer ús del seu vehicle.

De fet, la mobilitat interna al país s’ha reduït prop d’un 80% i el trànsit rodat per ambdues fronteres en quasi el 90%. Tal com assenyalen les autoritats, la reducció dels desplaçaments és clau per evitar el contagi i protegir el nostre sistema sanitari.

tracking