La farmàcia Abarset tanca per un possible positiu de Covid-19

La farmàcia Abarset tanca per un possible positiu de Covid-19

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La farmàcia Abarset de Canillo va tancar ahir de manera provisional les portes per un possible positiu entre els treballadors. Així ho va confirmar al Diari el cònsol major de la parròquia, Francesc Camp, que va descartar de moment cap confirmació oficial: “No hi ha cap positiu, però hi ha algun treballador amb símptomes. És una decisió preventiva”, va concloure el cònsol, que va voler ser cautelós davant un possible contagi entre els empleats i els usuaris que hagin anat a comprar durant les últimes hores al centre farmacèutic.

El tancament del centre serà vigent fins que la pandèmia de la Covid-19 redueixi la seva afectació al país. Així ho va comunicar la corporació canillenca a través d’un comunicat en què destaca que “s’ha pres la decisió seguint les recomanacions del ministeri de Salut”. El comú de la parròquia també va apuntar en el comunicat que va habilitar un telèfon de contacte, el 610 432, per gestionar totes les compres que hagi de fer la gent gran o “persones i famílies que tinguin dificultats per desplaçar-se a comprar els medicaments”.

Amb aquesta mesura preventiva que va fer oficial el comú, i que s’allargarà fins a nou avís, els residents del nucli poblacional de Canillo s’hauran de desplaçar cap a altres localitats per poder accedir als medicaments que necessitin, ja que l’Abarset era l’única que estava oberta en aquella zona.

Les farmàcies més properes que segueixen obertes són la de Piolets, situada a Soldeu, i la de Baixench, Manresa i Torrent, a Encamp. Pel que fa als horaris, la de Piolets obre de dilluns a dissabte, de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores, i la Baixench, de 8.30 a 13.30 hores i de les 15 a les 20 hores.La farmàcia Manresa fa el mateix horari que la darrera, però diumenge fa jornada de descans. Per últim, la farmàcia Torrent té un horari d’obertura de 8.15 a 20 hores de dilluns a dissabte, i els diumenges obre de 9.30 a 13.30 hores.

tracking