TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Andorra Makers deixa de fer protectors facials per les paraules de Martínez Benazet

El ministre de Salut ha comentat durant la roda de premsa d'aquest migdia que el SAAS disposa de suficient material de protecció i que el producte "no és útil"

Andorra Makers deixa de fer protectors facials per les declaracions de Martínez BenazetFacebook Andorra Makers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La iniciativa AndorraMakers, que creava protectors facials amb impressores 3D per a evitar el contacte de personal sanitari i persones que ho necessitessin durant la Covid-19, ha anunciat en un comunicat que atura la producció arran de "la roda de premsa d'avui i de les declaracions" del ministre de Salut, Joan MartínezBenazet, qui ha afirmat que actualment els professionals disposen de suficient material com "mascaretes, bates i elements de protecció en general i que per tant el producte facial no és útil". Els creadors de la iniciativa expliquen que l'objectiu sempre ha estat el d'ajudar a "mitigar la greu pandèmia que estem patinta nivell mundial" i destaquen que en només de10dies han estat capaços de generar "una cadena que aportés valor al Principat" de forma altruista i sense ànim de lucre. Així mateix, AndorraMakersrecorda que l'equip està format per enginyers, científics i tecnòlegs i que han intentat "per activa i perpassiva" treballar amb el Govern, els ministeris i qualsevol organisme involucrat, però que mai han rebut cap determinació. En aquest sentit, la iniciativa assegura que "és una llàstima, però esperem i desitgem que tots entengueu que ens trobem en una situació molt complicada" i ha agraït a tots els col·laboradors que els han ajudat durant aquests dies.

tracking