Detenen tres joves per robar en una botiga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia va arrestar ahir al vespre tres joves residents de 19, 21 i 23 anys per haver comès un robatori en un comerç d’alimentació del carrer major de la parròquia d’Ordino. Els fets van tenir lloc durant la matinada d’ahir. Els agents van rebre l’avís a les sis i es van desplaçar al lloc dels fets per comprovar quines incidències havien causat i quin material s’havia sostret. Fonts del cos van informar al Diari que els detinguts es van emportar el fons de caixa, on hi havia entre 100 i 150 euros, i alguns cartrons de tabac que hi havia a l’establiment.

Segons van manifestar els agents, semblaria que els joves van forçar la porta d’entrada al comerç, haurien sostret el material posteriorment requisat i haurien marxat. Tot i això, i gràcies a la ràpida investigació policial en un operatiu conjunt de diverses àrees, el cos de l’ordre va aconseguir localitzar i arrestar a les vuit del vespre als presumptes autors del furt amb força. Així, els arrestats passaran avui a disposició judicial.

D’altra banda, el cos de bombers va realitzar un servei a la parròquia d’Escaldes-Engordany per un possible incendi en una xemeneia. Fonts del servei van explicar que van rebre un avís de foc al voltant de les set de la tarda en un habitatge particular a la urbanització escaldenca La Solana. S’hi van desplaçar dues dotacions, un camió amb l’escala i un vehicle de foc, que és el que té incorporada una bomba d’aigua, amb sis efectius del cos. En arribar al lloc dels fets van constatar que era un ensurt i només s’havia obstruït la ventilació de la xemeneia de l’immoble.

Els bombers que s’hi van desplaçar van realitzar una revisió de les instal·lacions i la teulada i van verificar que tot estava en ordre. Tanmateix, fonts del cos van apuntar que la causa més probable de l’incident fos un mal manteniment de la xemeneia, el qual va provocar l’obstrucció d’aquesta instal·lació.

tracking