x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

FAAD i AMIDA fan aportacions econòmiques al fons solidari

Actualitzada 28/03/2020 a les 06:40
Les associacions sense ànim de lucre FAAD i AMIDA van anunciar que farien sengles donacions econòmiques al fons de solidaritat que va crear Govern aquesta setmana. Així doncs, des de la Federació Andorrana de Persones amb Discapacitat (FAAD) es realitzarà un donatiu de 4.000 euros, mentre que l’aportació d’AMIDA serà de 10.000 euros.
En aquest sentit, la presidenta de la FAAD, Anna Parramon, va explicar al Diari que “nosaltres cada any tenim una partida per tal de poder desenvolupar diferents actes durant l’exercici. Però veient que aquest any serà complicat poder-ne fer, vaig pensar que aquests diners els podríem aportar al fons. I llavors, avui [per ahir] vaig reunir telemàticament tota la junta i els vaig traslladar aquesta idea, que la van trobar bé i ja vam iniciar els tràmits”. Pel que fa als motius que van portar la FAAD a fer aquesta acció, Parramon va destacar que “estem molt contents de com s’està fent tota la gestió des del Govern i des d’Afers Socials, tenim molt agraïment pera tots ells. A més de totes les persones voluntàries que estan ajudant”.

D’altra banda, la presidenta d’AMIDA, Agustina Grandvallet, va explicar al Diari que “la senyora Angelina Mas, que és membre de la junta, em va contactar per veure com podíem ajudar amb tot el que està passant i que hauríem de mirar de fer alguna aportació econòmica per contribuir amb la gran tasca que s’està fent per lluitar contra aquesta pandèmia, que no n’havíem vist mai cap d’igual”, i va afegir que “nosaltres tenim aquesta caixa de donacions, i vam acordar a través de WhatsApp fer aquesta primera aportació al fons”. Grandvallet va afegir que “nosaltres sempre hem rebut ajuda de Govern i pensem que ara hem d’aportar”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts