Pandèmia mundial

Caldea s'uneix a la fabricació de pantalles protectores

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de serveis tècnics de Caldea s’uneix a la iniciativa del Col·legi d’Enginyers per fabricar pantalles protectores amb impressores 3D. “Des del col·legi ens van rebotar un correu en el qual ens donaven l’oportunitat d’adquirir els esquemes per poder imprimir aquestes mascaretes facials que permeten posar un plàstic que protegeix de possibles contactes”, van afirmar des de l’àrea de serveis tècnics de Caldea.

Segons van explicar, un dels tècnics, en Nico Viña, que actualment està teletreballant, està imprimint aquestes pantalles des de casa amb els materials que té, dels quals disposen a Caldea.

El material que aconsegueixi produir s’entregarà al SAAS i s’utilitzarà per protegir els sanitaris i els membres de la Creu Roja que estiguin en contacte amb persones contagiades per coronavirus. “Avui [ahir] hem entregat tres unitats al CAP de la plaça de les Arcades d’Andorra la Vella i des d’allí es distribueixen al personal sanitari”, van apuntar. Així, la intenció dels tècnics és seguir desenvolupant peces per donar un cop de mà. “També ens han proposat col·laborar en la creació de ganxos per poder obrir els poms de les portes sense haver d’entrar-hi en contacte”, van indicar.

tracking