Pandèmia mundial

Traslladen el pare d'El Cedre sense informar el fill

Traslladen el pare d'El Cedre sense informar el fill

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fill d’un pacient amb coronavirus ingressat a l’hospital va fer públic ahir un vídeo a les xarxes socials per denunciar la falta d’informació que assegura que pateix la família. L’home, Ángel de Andrés, critica que només reben una trucada cada 24 hores de la doctora que l’està tractant i que els van anunciar el trasllat des d’El Cedre a l’hospital dia i mig després de fer-ho, a més de destacar que van saber que el pare era positiu per les dades que va fer públiques el ministre a la roda de premsa.

Ángel de Andrés reclama que hi hagi un grup de voluntaris que informi les famílies perquè no han de ser els metges els que “perdin el temps al telèfon” per parlar sobre els pacients quan n’han d’atendre d’altres i demana que sinó, li deixin anar a estar amb el pare.

L’home recalca que el pare és un senyor gran amb Alzhèimer que no es val per ell mateix i que el que pitjor porten és saber que està sol i no poder estar amb ell per ajudar-lo i demana al ministre que solucioni aquesta situació i que tinguin almenys dues trucades diàries i si cal ell mateix hi anirà a cuidar-lo.

La crítica és també perquè afirma que ahir no hi havia ningú que agafés el telèfon al ministeri de Salut i emfatitza que ahir va ser especialment dur perquè quan es va despertar el primer que va veure va ser la notícia que un home de l’edat del seu pare havia mort amb la Covid-19 i no sabia si era ell.

Des del telèfon 188 deriven moltes consultes cap al ministeri de Salut, tot i que és pràcticament impossible comunicar amb ningú, ja que la centraleta es troba col·lapsada i la trucada es talla, segons algunes queixes d’usuaris que han explicat al Diari els seus intents amb el ministeri.

tracking